Beachclub twins Surprises

Onze Festival keuken maakt ieder feest tot een smaakvolle happening

Rundvlees burger van de Green Egg
De Big Green Egg is gebaseerd op de ruim 3000 jaar oude Japanse kleioven, de zogenaamde ‘kamado’. Voorgaren en grillen op dit eeuwen oude kookgerei voegt een nieuwe dimensie toe aan de PerfectBurger.
Kom hem proeven op 17 september 2017.

 

Biologische friet
Voor onze Biologische friet gebruiken wij  de beste aardappelen onbespoten, vers van het land, schoongeboend en geschrobd, liggen de aardappelen klaar om ter plaatse gebakken te worden tot de heerlijkste frieten.
Probeer zelf eens home made truffelmayo.
Broodje Pulled pork
Pulled pork is een stuk varkensvlees dat wordt gemarineerd (gedurende een dag) om het vervolgens te garen en af te laten koelen. Daarna laat het vlees zich gemakkelijk uit elkaar trekken, iets waar de naam vandaag komt.
Wij serveren deze met een koolsalade en homemade BBQ saus.

 

Warp gerookte kip of zalm
De Mexicanen doen het al eeuwen en zijn meesters in het ‘inpakken’. Hun tortilla behoort tot de zogenaamde antojitos, hapjes die de hele dag door op straat worden gegeten. De tortilla doet daarbij dienst als brood, bord en lepel tegelijk.

 

Portie Saté
Een portie saté mag natuurlijk niet ontbreken voor de liefhebber.
Saté van kippendijfilet
Indonesisch gemarineerde saté met pikante pindasaus, vers afgebakken stokbrood erbij en genieten maar.

 

Runder carpaccio balsamicostroop
Niet heel origineel, wel makkelijk en vooral erg lekker! De rundercarpaccio kunnen we inmiddels gerust een klassieker noemen, maar  elke keer weer van genieten.

 

Rainbow fruit stick
Voor jong een oud een lekker gezonde snack gewoon lekker.

 

Pokibowl
Poké ( spreekt uit als pokay ) is een traditioneel gerecht uit Hawaii, waar verse vis in blokjes en groente centraal staat. In een Poké bowl zit voornamelijk jouw favoriete vissoort, gemixt met verse gezonde ingrediënten.
Op 17 september serveren we 2 verschillende pokibowl.

Hmmmmmm!