De Wim Hof Methode(iceman) en de uitdaging met het ijsbad

Angelique van Vliet is een gecertificeerd Wim Hof Methode instructeur en zal je in deze workshop op een veilig en vertrouwde manier kennis laten maken met de 3 componenten van De Wim Hof methode.

 

Tijdens deze mini workshop zal ze je laten ervaren en vertellen over de concentratie-, ademhalings- en lichamelijke technieken zoals bedacht door Wim Hof (The Iceman). Door zelf aan deze technieken te werken kun je leren een beter contact te maken met het zenuwstelsel, je immuunsysteem beïnvloeden, een betere bloedcirculatie realiseren en je concentratie en doelgerichtheid verbeteren. Kortom: je kunt veel meer uit je lichaam halen dan je eigenlijk dacht. Daarnaast is de Wim Hof Methode krachtig door zijn eenvoud. Iedereen kan het.

 

Bij deze workshop krijg je ook een mooi e-book aangeboden zodat je thuis ook je workshop ervaringen kan blijven beoefenen.

 

Deze beginners mini workshop is toegankelijk voor iedereen op elk niveau: man, vrouw, jong of oud (met een minimum leeftijd van 18 (jonger dan 18, verplicht met begeleiding van ouder) . Iedereen kan zijn eigen grens opzoeken of/en een stapje verder gaan dan hij/zij dacht te kunnen.

 

De groep is max. 12 mensen en duurt ongeveer 45 minuten
Het programma ziet er als volgt uit:
Er wordt een stukje theorie verteld over de WHM, aansluitend gaan we een aantal oefeningen doen samen met de ademhalingstechnieken om goed voor te bereiden voor een dip in het ijsbad (niet verplicht)

 

Vergeet je zwemkleding niet!!

 

Kosten: 3 muntjes

 

Mocht je op zaterdag een workshop hebben gevolgd en je wilt op zondag nog een dip in het ijsbadje nemen, mag je op de tijden dat er geen workshop is tot 18:00 uur langs komen, kosten is 1 muntje.

On the Beach

Zondag
11:00 – 11:45
12:15 – 13:00
14:00 – 14:45
15:15 – 16:00
16:30 – 17:15

Workshop – DemonstratieInstuif

Bekijk het hele programma.